В «Roshen» уже коментують кадрові рішення у сфері енергетики

Читать на русском

В кондитерській корпорації «Roshen» прокоментували призначення Дмитра Вовка на посаду голови Нацкомісії з державного регулювання у сфері енергетики, назвавши його неефективним менеджером.

Про це йдеться в офіційній заяві, опублікованій на сайті компанії, передає «Слово і Діло.

«Компанія «Roshen» вважає призначення колишнього національного менеджера Дмитра Вовка Головою Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), нераціональним», – зазначають в корпорації.

В компанії уточнюють, що Вовк справді з березня 2013 року працював на посаді національного менеджера з розвитку продажів у торгівельних мережах Росії, однак у листопаді 2014 року був звільнений. Причина – незадовільні результати роботи та недостатній рівень кваліфікації, кажуть у президентській компанії.

Читайте також: «Батьківщина» хоче, щоб Roshen Порошенка ввів санкції проти РФ

17 листопада «Слово і Діло» перевірило стан виконання обіцянки Петра Порошенка продати кондитеську корпорацію «Roshen» у разі свого обрання на посаду Президента. Тоді найвідоміший український кондитерський бренд все ще перебував у власності Порошенка, однак останній пообіцяв продати його якнайшвидше. На прес-конференції 29 грудня, відповідаючи на запитання журналістів, глава держави заявив, що виставив компанію на продаж, однак поки що її ніхто не купив.

Матеріали за темою:

Партією Порошенка як і раніше заправляють олігархи – експерт

Порошенко може зробити те, на що не наважувались Кучма і Янукович

Рада усунула чергову перепону для експорту українських товарів до ЄС

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: