А бізнес і нині там: Порошенко не поспішає продавати Roshen

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко запевнив, що незабаром все-таки виконає свою передвиборчу обіцянку і продасть свій бізнес.

Нагадаємо, 2 квітня 2014 року Порошенко запевнив, що продасть концерн Roshen, якщо стане Президентом. Він також заявив, що продасть всі свої підприємства і не буде мати до них ніякого відношення. Винятком став лише «5 канал», який він продавати не збирається.

Варто відзначити, що раніше стало відомо про те, що компанія Порошенка отримала дозвіл Антимонопольного комітету на придбання акцій ВАТ «Київський завод експериментальних конструкцій». Згідно з інформацією деяких ЗМІ, інвестфонд «Прайм Ессетс Кепітал», що належить Петру Порошенку, отримав дозвіл на придбання вищевказаних акцій заводу.

7 червня в залі Верховної Ради України Порошенко прийняв присягу Президента України. Однак, станом на сьогоднішній день, обіцянка глави держави продати бізнес все ще перебуває в процесі виконання.

Тим часом, в інтерв'ю німецькому виданню Bild Порошенко розповів, що виконає свою передвиборчу обіцянку продати бізнес і висловив упевненість, що незабаром угода з продажу Roshen відбудеться.

«Ми ведемо конкретні переговори з великим інвестиційним банком про продаж. Я переконаний, що вже незабаром ми зможемо підписати договори», - запевнив Президент.

Читайте також: На посту Президента Порошенко виконав тільки п'яту частину своїх обіцянок

В свою чергу журналісти «Слова і Діла» будуть з особливою пильністю слідкувати за виконанням цієї обіцянки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: