Береза звинуватив депутатів у «халтурі» і написанні «даремних» законів

Читать на русском

Народний депутат, заступник голови Комітету з питань запобігання та протидії корупції Борислав Береза заявив, що незважаючи на велику кількість поданих законопроектів, їх якість залишає бажати кращого.

«Вивчаємо подані законопроекти. Подано 105 законопроектів. Треба вивчити і дати висновки – чи є в них корупціогенна складова і чи присутній лобізм. Постанови я не рахую. Їх штук ще 20», – написав Береза у себе в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Панове українські виборці, хочу вас привітати з тим, що ви обрали, мабуть, найзаконогенеруючий склад ВР за всю історію», – додав він.

У той же час, політик зазначив, що якість поданих законопроектів залишає бажати кращого. «Ці законопроекти... М'яко кажучи, даремні. У парламентарів щирий законотворчий свербіж. Вони беруть не якістю, а кількістю», - говорить нардеп.

Читайте також: Україна має ухвалити 300 європейських законів, щоб увійти в ЄС

За словами Берези, більшість із запропонованих проектів законів полягають в поправках або складаються з одного абзацу. «Ці документи не вирішують проблеми докорінно, а створюють найчастіше видимість роботи. Корисні є. Але їх катастрофічно мало», – констатував народний депутат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: