Україною прокотилася серія терактів?

Читать на русском

За останню добу в Україні сталося кілька вибухів – два вибухи в центрі Херсона і один в Одесі.

Так в на вулиці Сегедскій в Одесі прогримів вибух, внаслідок якого загинула людина. Інформація про дану подію надійшла 27 грудня в 04.50 в Приморський райвідділ міліції. На місце негайно виїхало керівництво одеської міліції, слідчо-оперативна группа та експерти вибухотехнічної служби, повідомляє прес-служба МВС України, пише«Слово і Діло».

Крім того, повідомляється, що попереднім розслідуванням встановлено, що по вулиці пересувався невстановлений чоловік, віком до 45 років, і переносив в руках поклажу, в якій, найімовірніше, знаходився вибуховий пристрій. Під час руху стався неконтрольований вибух, в результаті якого понівечене тіло чоловіка вибуховою хвилею викинуло на десяток метрів на проїжджу частину вулиці.

А близько 11 ранку в Херсоні відбулося два вибухи. В результаті, принаймні одна людина загинула, передає РБК.

Офіційна прес-служби ГУМВС України в Херсонській області поки підтвердила один вибух і смерть підривника в результаті нього.

«27 грудня в 11.10 до чергової частини Суворовського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області за телефоном служби «102» надійшло повідомлення від 45-річного місцевого жителя. Херсонець розповів, що близько 11.10 год. в приміщення пункту обміну валют, розташованого в центрі міста, зайшов невідомий громадянин у віці близько 25-30 років. На тулуб чоловіка знаходився предмет, схожий на вибуховий пристрій, який був приведений в дію невідомим способом », –йдеться в повідомленні.

Інших постраждалих ні в Одесі, ні в Херсоні немає.

Читайте також: Закон України про РНБО: що змінилося (інфографіка)

Раніше, «Слово і Діло» повідомляло, що вчора ввечері з гранатомета був обстріляний будинок Львівського міського голови Андрія Садового. Сам мер і його родина не постраждали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: