Аваков запрошує всіх охочих до патрулювання Києва

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував набір на навчання до нової патрульної служби Києва, що замінить ДАІ.

Про це чиновник написав у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

Набір на навчання, як уже було анонсовано, почнеться з 20 січня 2015 року. Спробувати себе у ролі працівника патрульної служби зможуть усі охочі, що пройдуть конкурсний відбір.

«З 20 січня почнемо набір людей на навчання в нову патрульну службу Києва. Конкурсний відбір і тестування, три місяці жорсткого тренінгу і навчання – знову тести – і, коли, як я думаю, відсотків 50 пройдуть всі випробування – отримаємо навесні нову патрульну поліцейську службу в Києві», – розповів міністр.

Пізніше Аваков збирається поширити цей досвід на решту території України. Новим правоохоронцям очільник МВС обіцяє високі заробітні плати та нові пріоритети роботи.

Нагадаємо, раніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявляв, що реформування правоохоронного відомства почнеться саме з державтоінспекції – за грузинським сценарієм.

Читайте також: Українськими ДАІшниками керуватиме американський фахівець

Додамо, що місяць тому Арсен Аваков пообіцяв ліквідувати Державну автоінспекцію. Першим містом, де зникне ДАІ, має стати Хмельницький. Наразі це одна з 46 обіцянок міністра, що перебувають у процесі виконання, констатує «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: