Українськими ДАІшниками керуватиме американський фахівець

Читать на русском

Міністерство внутрішніх справ України проводить експеримент з ліквідації Державної автомобільної інспекції та перетворення її на єдину патрульну службу міліції.

Керівництво експериментом довірили американському спеціалісту із правоохоронної діяльності Рональду Гленсору, пише «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГАБізнесІнформ».

Таких домовленостей було досягнуто в рамках спільної реалізації міжнародної програми із підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування між МВС України та департаментом юстиції США.

«Він (Гленсор. – ред.) вже вчив працівників знаходити нестандартні підходи до розв'язання стандартних проблем у роботі органів внутрішніх справ, базуючись на світовому досвіді в цій сфері», – пояснюють у МВС.

Наразі експерт займатиметься навчанням працівників партульної служби й ДАІ, яких об'єднали в єдиний підрозділ у якості експерименту.

Читайте також: Тимчук: надання США зброї Україні – під великим питанням

Нагадаємо, вчора, 13 грудня, Петро Порошенко підписав указ про прийняття до громадянства України екс-заступника міністра внутрішніх справ Грузії Екатерини Згуладзе. Як уже повідомлялося, в новому уряді вона претендує на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: