Порошенко обіцяє: олігархів при владі не буде

Читать на русском

Порошенко не поспішає продавати свій бізнес, однак «гарантує», що олігархи більше не матимуть впливу на українську владу.

2 квітня 2014 року Петро Порошенко запевнив, що продасть концерн Roshen, якщо стане Президентом. Він також заявив, що продасть всі свої підприємства і не буде мати до них ніякого відношення. Винятком став лише «5 канал», який він продавати не збирається.

7 червня в залі Верховної Ради України Порошенко прийняв присягу Президента України. Однак, станом на сьогоднішній день, обіцянка Глави держави продати бізнес все ще перебуває в процесі виконання.

Тим часом, в інтерв'ю польській Gazeta Wyborcza Порошенко заявив, що олігархів більше не буде у владі, передає «Слово і Діло».

«Я гарантую, що олігархи більше не матимуть впливу на українську владу. Я зроблю все задля цього», - сказав Порошенко.

«Якщо український великий бізнес дотримуватиметься закону, то користуватиметься в нашій країні привабливим інвесткліматом. Але якщо хтось спробує втручатись в політику, використовувати прихід до влади для власного збагачення, то ми продемонструємо рішучість, бо світ має для цього однозначну назву: «корупція», - додав він.

Нагадаємо, олігарх і призначений Порошенком губернатор Ігор Коломойський має вплив та своїх людей у Раді та Кабміні.

Читайте також: В Україні очікується ще кілька етапів мобілізації – Турчинов

В свою чергу, журналісти «Слова і Діла» будуть з особливою пильністю слідкувати за тим, як Президент продаватиме свій бізнес і виконуватиме свої обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: