Ложкін розповів, чому Косюк вирішив залишити роботу в АП

Читать на русском

Голова Адміністрації Президента Борис Ложкін повідомив, що позаштатний радник Президента України Юрій Косюк пішов з посади першого заступника глави АП через непростий графік роботи.

Про це він розповів в інтерв'ю «Українській правді», пише «Слово і Діло».

«Косюк покинув роботу, насамперед, через графік роботи. Юра звик до більш гнучкого графіку, ніж у нас. І він про це чесно сказав уже через два місяці, хоча ще досить довго працював і після цього», - говорить Ложкін.

«Це було його особисте рішення. Він залишається в команді - на посаді радника Президента. У нас прекрасні взаємини, у нього чудові стосунки з Президентом. І я вважаю, що Юрій буде ще дуже корисний для країни», - додав глава Адміністрації Порошенка.

За словами Ложкіна, на посаді першого заступника голови АП Юрій Косюк займався допомогою в організації логістики, координації дій силових структур, не тільки у сфері АТО. Також його співробітники займалися допомогою в підготовці закону про Антикорупційне бюро. «Я вважаю, що його команда багато корисного зробила... Юрія Косюка я вважаю одним з найкращих менеджерів у країні», - заявив Ложкін.

Читайте також: Мільярдер Косюк - більше не заступник голови Адміністрації Президента

Нагадаємо, першим заступником глави Адміністрації Президента власник торгової марки «Наша Ряба» і мільярдер Юрій Косюк став 3 липня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: