Мільярдер Косюк - більше не замголови Адміністрації Президента?

Читать на русском

Мільярдер Юрій Косюк, призначений на посаду першого заступника голови Адміністрації Президента 3 липня, імовірно написав заяву про відставку.

Про таке пише журналістка «Дзеркала тижня» Валентина Самар, передає «Слово і Діло».

За словами журналістки, рішення про відставку з посади Косюк прийняв ще 2 тижні тому, і весь цей час не займається державними справами.

Разом з тим, виникає питання, чому Порошенко досі не прийняв цю заяву, пише Самар: «Якщо це дійсно так, то він (Косюк - «Слово і Діло») свій вибір зробив. Питається: чому Петро Порошенко відставку не приймає, як кажуть, вже два тижні?.. Якщо ж заяви не було, то виникає просте запитання: чому?»

За інформацією газети, у серпні Косюк перебував на одному з італійських курортів, у тому числі в компанії російського мільярдера Романа Абрамовича.

Будучи власником «Миронівського хлібопродукту», якому, у свою чергу, належать бренд «Наша Ряба», акції ПАТ «Кримська фруктова компанія» та ПАТ «Дружба народів-Нова», Косюк входить до десятки найбагатших людей України.

Читайте також: Уся «солідарна» рать

Що стосується Адміністрації Президента, в ній чиновник відповідав за силовий блок. «Слово і Діло» навіть зафіксувало його обіцянку про те, що український ВПК зможе самостійно забезпечити потреби армії у високоточній зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: