«Батьківщина» теж звинуватила кандидата від Порошенка у фальсифікаціях

Читать на русском

ВО «Батьківщина» подала до Центральної виборчої комісії чергову скаргу в зв'язку з фальсифікаціями на 182-му окрузі (Херсонська область) на користь кандидата від партії «Блок Петра Порошенка» Олександра Співаковського.

Про це повідомив представник «Батьківщини» в Центральній виборчій комісії Сергій Власенко, повідомила прес-служба партії, пише «Слово і Діло».

«На жаль, ми змушені констатувати, що ці вибори затьмарені масовими фальсифікаціями на деяких округах, зокрема, на 140-му окрузі і в окрузі 182», - сказав Власенко.

Він також запевнив, що «Батьківщина» має достатню кількість фактів, які свідчать про фальсифікації в 182-му окрузі.

За його словами, «у представника «Батьківщини» Юрія Одарченка просто крадуть перемогу за допомогою фальсифікацій у слідчих ізоляторах Херсонської області, де затримані отримували бюлетені без належних документів та голосували під контролем адміністрації СІЗО, в результаті чого в цих СІЗО аномальну підтримку отримав представник Блоку Петра Порошенка».

Нагадаємо, Юрій Одарченко - колишній голова Херсонської обласної державної адміністрації. Наприкінці серпня цього року Президент України Петро Порошенко звільнив Одарченка з посади губернатора Херсонської області.

Читайте також: Звільнений Херсонський губернатор заявив, що на Порошенко подадуть в суд

Нагадаємо, самовисуванець Олег Захорольский, який попередньо програв на виборах кандидату від «Блоку Петра Порошенка» Олександру Дубініну з розривом всього в 61 голос, заявив, що у нього вкрали 994 голоси на користь Дубініна.

У зв'язку з цим Центральна виборча комісія доручила до 3 листопада перерахувати голоси на п'яти дільницях 30-го округу в Дніпродзержинську Дніпропетровської області, де перемогу отримав кандидат в народні депутати від пропрезидентської партії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: