Звільнено голову Херсонської ОДА Юрія Одарченка

Читать на русском

Президент Петро Порошенко підписав Указ Про звільнення Ю.Одарченка з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Президента України, пише «Слово і Діло».

Нагадаємо, що 25 липня голова Херсонської ОДА Юрій Одарченко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що подає у відставку. 


Читайте також: Одарченко «відхрестився» від будівництва дамби для перекриття води Криму.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 22 обіцянки голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Одарченка, 10 з них йому вдалося виконати. Ще 4 обіцянки виконані не були.

Зокрема, так і не вдалося Одарченку винести на розгляд Верховної Ради проект закону, який би відновив законодавство про порядок відкликання депутатів місцевих рад. 

Невиконаною  також залишилася його обіцянка, що опозиція висуне єдиного кандидата на виборах мера Києва. Цього так і не сталося. 

Крім того,він запевняв, що до його завдань належить забезпечення АР Крим електроенергією в повній мірі. Однак попри обіцянку, 23 березня 2014 року значна частина міст Автономної республіки Крим була знеструмлена.

І на сам кінець, у статус «не виконано» перейшла обіцянка про його перемогу на президентських виборах 2014 року в Херсонській області над Юлією Тимошенко.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: