У ПР ризикують настроїти проти себе футбольних ультрас

Читать на русском

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко впевнений, що поданий ним на розгляд Верховної Ради проект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо забезпечення громадського порядку та безпеки до, під час і після проведення футбольних матчів)» допоможе вирішити проблему безпорядків, насильства і проявів расизму серед футбольних фанів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Партії регіонів, передає «Слово і діло».

«Даний законопроект чотири рази потрапляв до порядку денного сесій VI скликання ВР і стільки ж разів відкладався його розгляд, адже є сили, зацікавлені в зростанні екстремізму під час проведення футбольних матчів в Україні» , - зазначив депутат.

Колесніченко додав, що зазначений законопроект знайшов підтримку у профільному комітеті Верховної Ради і вимагає якнайшвидшого розгляду в сесійній залі.

«Проект повинен в найкоротші терміни бути розглянутий у сесійній залі і прийнятий, тоді і ФІФА , і УЄФА побачать реальні кроки в боротьбі з негативними явищами на футболі, і, можливо, переглянуть свій жорсткий підхід до України», - підкреслив парламентарій.

Як відомо, через поведінку вболівальників під час гри Україна - Сан-Марино ФІФА прийняла рішення провести наступний домашній матч збірної України у відбірному циклі до ЧС- 2014 при порожніх трибунах, а стадіон «Арена -Львів» дискваліфікувати для матчів української збірної до 2018 року.

Нагадаємо, 22 лютого 2013 року Президент Віктор Янукович пообіцяв, що Україна подасть заявку на участь у конкурсі на проведення наступного чемпіонату Європи з футболу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: