Скрипка вже не радий посаді радника київського мера

Читать на русском

Олег Скрипка планує піти з посади радника Київського міського голови з питань Андріївського узвозу, оскільки це звання заважає роботі.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «ТСН».

Зокрема, музикант жаліється, що з набуттям статусу радника столичного мера його почали вважати чиновником, тоді як насправді він працює на громадських засадах.

«Незважаючи на те, що це радник з гуманітарних питань на громадських засадах, для людей все одно звучить, ніби я чиновник. А якщо ти чиновник - значить, ти крадеш. Громадськість сприйняла це дуже негативно. І зараз я хочу відмовитися від цієї посади. Мені це не подобається, тому що це заважає роботі», - зазначив Скрипка.

Читайте також: Як тільки стаєш чиновником - люди тебе ненавидять – Крамаренко

У той же час, від реалізації задуманих проектів він відмовлятися не збирається. Так, за ініціативою Скрипки, на Андріївському узвозі запрацював безкоштовний wi-fi, були проведені суботник та День вулиці. Також митець планує встановити на узвозі радіо, що постійно транслюватиме музику.

Як уже писало «Слово і Діло», Скрипку підозрюють у тому, що він використовує службове становище в інтересах власного бізнесу, оскільки музикант і підприємець є власником ресторану на Андріївському узвозі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: