На вибори партію Порошенка може повести Яценюк – депутат «УДАРу»

Читать на русском

На позачергових парламентських виборах пропрезидентську партію «Солідарність» може очолити прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, мер Києва Віталій Кличко або спікер Верховної Ради Олександр Турчинов.

Про це в інтерв'ю виданню «Апостроф» повідомив народний депутат від партії «УДАР» Валерій Карпунцов, пише «Слово і Діло».

«Першим номером може бути Віталій Кличко, може – пан Яценюк. Другим – пан Турчинов, або навпаки: Яценюк, Кличко, Турчинов, або Кличко, Яценюк, Турчинов», - допускає Карпунцов.

При цьому нардеп зазначив, що Яценюк і Турчинов «відколюються від «Батьківщини», а сама «Батьківщина» йтиме на вибори окремо від «УДАРу» і «Солідарності».

Нагадаємо, 3 серпня радник Президента Юрій Луценко висловив переконання, що всі реформаторські сили для отримання переконливої перемоги повинні об'єднатися в великий блок. На думку Луценка, в об'єднаний блок реформаторів повинні увійти, перш за все, Петро Порошенко, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко зі своїми командами.

Водночас незалежний експерт і політолог Петро Олещук вважає, що ідея загального походу на вибори з Порошенком може «відштовхнути» багатьох прихильників Яценюка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: