На Майдані знайшли зброю, російські гроші та паспорти - Кличко

Читать на русском

Під час учорашнього демонтажу наметів на Майдані Незалежності столичні комунальники й правоохоронці знайшли велику кількість вогнепальної зброї, російські гроші та паспорти РФ.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«У ході перевірки на Майдані були знайдені гранатомет, автомати, велика кількість патронів, російські паспорти та російські гроші», - заявив Кличко.

Столичний голова також заявив, що неодноразово отримував звернення від киян з проханням навести лад на головній площі міста. Кличко сказав, що до цього будуть залучені не тільки комунальні служби, але й міліція.

«Я впевнений, що міліція повинна навести порядок, щоб більше такі випадки не повторювалися», - сказав мер.

Нагадаємо, вчора протестувальники на Майдані Незалежності почали чинити опір комунальникам, що прийшли демонтувати намети та прибрати площу. Зав'язалася бійка, «мешканці» наметового містечка підпалили шини.

Незважаючи на це, до кінця дня частину палаток та барикад все ж таки прибрали. Фоторепортаж «Слова і Діла» з місця подій можна подивитися на нашому сайті.

Нагадаємо також, що дії столичної влади підтримав і міністр юстиції Павло Петренко, про що він розповів в коментарі кореспонденту «Слова і Діла».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: