Петренко підтримує дії Кличка з розчистки Майдану Незалежності

Читать на русском

Міністр юстиції Павло Петренко вважає правомірними дії київської влади щодо демонтажу наметів на Майдані Незалежності.

Про це він сказав сьогодні в коментарі кореспонденту «Слова і Діла».

«Що стосується того, чи може місцева влада розбирати намети — я думаю, що, в силу тої ситуації, яка зараз склалася, у місцевої влади є таке право, тому що будь-яка нестабільність у місті Києві є на руку Росії», - заявив міністр.

Петренко підкреслив, що має право також на особисту громадянську позицію щодо цього питання, оскільки він сам був учасником революційних подій на Майдані Незалежності минулої зими.

«Я вважаю, що ті дії, які вчиняють так звані майданівці, фактично стосуються злочинів, рекету, грабунків — це не те, що фактично було ідеями Майдану, не ті люди, які там з нами стояли з перших днів», - прокоментував ситуацію Петренко.

Жителям наметового містечка у центрі столиці міністр порадив «замість того, щоб шантажувати місцеві кафе і ресторани», їхати на схід України для участі в АТО.

Нагадаємо, сьогодні київські комунальники почали демонтаж наметів на Майдані Незалежності, однак протестувальники зустріли цю ідею вороже. В результаті в середмісті розв'язалася бійка, жителі наметового містечка знову почали палити автомобільні шини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: