Турчинов виконав обіцянку пустити австралійських військових на Донбас

Читать на русском

Глава держави Петро Порошенко підписав закони про ратифікацію угод з Нідерландами та Австралією.

Таким чином, 31 липня 2014 року обіцянку Олександра Турчинова  було виконано. Верховна Рада України схвалила проекти законів про ратифікацію Угоди між Україною та Королівством Нідерланди про міжнародну місію захисту розслідування, підписану 28 липня.

Крім того, було ухвалено Угоду між Україною та Австралією про направлення Австралійського персоналу до України у зв'язку з падінням літака Malaysia Airlines рейсу MH17, підписану 24 липня. 

Обидві угоди передбачають практичне залучення поліцейського, військового і цивільного персоналу нідерландської та австралійської сторін до розслідування причин авіаційної катастрофи. Чисельність Міжнародної місії захисту розслідування становить не більш ніж 700 озброєних осіб персоналу, включаючи до 250 озброєних осіб австралійського персоналу. 

Нагадаємо, що в липні 2014 року Турчинов запевняв, що Верховна Рада ратифікує питання щодо дозволу проведення гуманітарної місії на території України поліцейськими з Австралії.

Загальний рейтинг Александра Турчиновазафіксований системою «Слово і Діло», становить 35%. З усіма обіцянками політика можна ознайомитися на його сторінці в нашій системі. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: