У воєнний час зарплати працівників Держлісагентства виросли на 11%

Читать на русском

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Валерій Черняков заявив, що зарплати працівників Держлісагентства виросли на 11%.

Про це він повідомив на прес-конференції, повідомляє кореспондент «Слова і Діла».

Черняков зауважив, що середньомісячна заробітна плата штатних працівників у цілому по галузі підвищилася на 11% і становить 3173 грн.

Також він додав, що за I півріччя обсяг реалізованої продукції збільшився на 20% порівняно з аналогічним періодом минулого року і склав 3245 млн грн.

Голова Державного агентства лісових ресурсів сказав, що сплачено платежів у бюджети до всіх рівнів та Єдиного соціального внеску в сумі 820 млн грн. Це на 15% більше відповідного періоду минулого року.

«Висівання і саджання на землях лісогосподарського призначення виконано на площі 30,7 тис. гектарів лісу», – сказав він.

Головний «лісник» країни підкреслив, що найгострішою проблемою його галузі наразі є лісові пожежі. Працівниками галузі здійснено весь комплекс щодо збереження лісових масивів. Так, задля попередження лісових пожеж влаштовано 82 км протипожежних розривів та 38 тис. км мінералізованих смуг, проведено догляд за ними в обсязі 125 тис. км.

Також він повідомив, що за цей період було побудовано 297 км лісових автомобільних доріг та облаштовано дорожнім одягом більше 111 км.

Нагадаємо, що у квітні 2014 року голова заявляв, що його завданням є викорінення корупції в лісовому господарстві, тобто у сфері реалізації деревини, закупівлі мастильно-паливних чи інших технічних засобів, полюванні, боротьбі з браконьєрством тощо.

Проектом «Слово і Діло» зафіксована лише одна обіцянка голови Державного агентства лісових ресурсів України Валерія Чернякова, проте сьогодні чиновник від неї відхрестився, сказавши, що не має повноважень для її виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: