Підготовку санкцій проти росіян очолив Клімкін

Читать на русском

Міністр закордонних справ Павло Клімкін призначений головою комісії із запровадження санкцій проти фізичних та юридичних осіб з Російської Федерації, які підтримують сепаратизм в Україні.

Про це на брифінгу 23 липня повідомив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Була прийнята постанова про створення такої комісії і її, згідно з нашим рішенням, очолюватиме міністр закордонних справ. Міністр юстиції буде співголовою, і до складу цієї комісії ввійшло досить широке коло посадовців», - заявив Семерак.

За його словами, ця міжвідомча комісія має протягом тижня підготувати відповідні «чорні списки» росіян та компаній із російською пропискою, а також проекти рішень щодо них. 

«Вони (члени комісії — ред.) повинні в 7-денний термін підготувати і внести на розгляд Кабінету міністрів відповідні проекти рішень, які будуть стосуватися причетних до військової агресії проти України, окупації Криму та фінансування терористів на всій території України», - повідомив міністр.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про намір ввести проти Росії персональні й секторальні санкції за підтримку тероризму в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: