Тіла пасажирів малайзійського Боїнга вивозять у невідомому напрямку – ОБСЄ

Читать на русском

Група спостерігачів Організації з безпеки і співробітництва, яка була допущена на місце падіння літака Boeing 777 в Донецькій області бачила, як частину тіл пасажирів завантажили у вагони та вивезли в невідомому напрямку.

Про це телефоном з місця подій повідомив спікер моніторингової місії Майкл Боцюрків, пише «Слово і Діло» з посиланням на LB.ua.

Група спостерігачів бачила, як тіла завантажували у вагони-рефрижератори «добре озброєні представники ДНР». Більш точної інформації представникам моніторингової місії дізнатися не вдалось, адже їх, за словами Боцюрківа, не випускають за межі «безпечного квадрату», а журналістів та інших тримають на відстані.

Раніше в Держслужбі з надзвичайних ситуацій заявляли, що загиблих пасажирів лайнера Malaysia Airlines мають доставити до Харкова для проведення відповідних слідчих дій. Однак представники так званої ДНР заявили про намір відвезти тіла до Донецька.

Нагадаємо, на борту літака перебували 285 пасажирів та 15 членів екіпажу. Серед загиблих 18 липня на Донеччині виявилися громадяни 12 держав.

Нагадаємо, сьогодні в ДСНС повідомили, що знайшли 196 тіл загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: