Турчинов виконав обіцянку про допомогу сім'ям загиблих військових

Читать на русском

Державна казначейська служба виділила 32,2 млн грн для виплати одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих українських військових і прикордонників, які загинули 14 червня.

Про це повідомляє прес-служба Держказначейства, пише «Слово і Діло».

Зокрема, асигнування на суму 32 млн 277 тис. гривень були відкриті для членів сімей військовослужбовців ЗС України та Державної прикордонної служби, загиблих 14 червня 2014 року в результаті падіння літака в Луганську і збройного нападу в Маріуполі.

Нагадаємо, в ніч на 14 червня в аеропорту Луганська під час заходу на посадку терористами був збитий військово-транспортний літак Повітряних Сил ЗСУ ІЛ-76, загинуло 49 людей. Також у Маріуполі в результаті нападу бойовиками на колону автомобілів Держприкордонслужби загинули 5 прикордонників.

Того самого дня спікер Верховної Ради Олександр Турчинов пообіцяв допомогти сім'ям загиблих 14 червня в результаті обстрілу терористами літака ІЛ-76 і автоколони прикордонників. «Держава виконає свій обов'язок, подбавши про сім'ї загиблих», – заявив Турчинов і свою обіцянку стримав.

На сьогоднішній день Олександр Турчинов виконав 38 зі 112 обіцянок, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Рейтинг його відповідальності становить 34%. Ще 18 обіцянок голова парламенту виконати не зміг. Які саме, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: