Обіцянки про індустріальні парки почнуть втілювати з Броварського району

Читать на русском

В смт. Велика Димерка Броварського району буде побудований «Перший український індустріальний парк».

Про це повідомив директор Департаменту інвестиційної політики та регіонального розвитку Держінвестпроекту Василь Федюк, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Київський регіон очікує залучити на розвиток «Першого українського індустріального парку» близько 1 млрд 879,5 млн грн. Завдяки парку Київська область значно підвищить свою конкурентноздатність, отримає понад 2000 робочих місць, а також підвищить конкурентоспроможність вітчизняної продукції та рівень реалізації потенціалу імпортозаміщення», - зазначив чиновник.

Очікується, що зазначений індустріальний парк займе територію в 105 гектарів.

Нагадаємо, 30 травня голова Держінвестпроекту Сергій Євтушенко пообіцяв, що в Україні буде побудовано 10 індустріальних парків.

В свою чергу голова Дніпропетровської облради Євген Удод заявляв про плани створити індустріальні парки у Павлограді та Кривому Розі.

Колишній губернатор Дніпропетровської області Дмитро Колесніков 28 травня 2013 року заявив, що будівництво двох індустріальних парків розпочнеться вже наприкінці того ж року, але ця обіцянка була провалена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: