Странніков обіцяє оптимізувати все, що тільки можна

Читать на русском

Голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков обіцяє оптимізувати доходи і видатки міського бюджету там, де це буде можливо.

Про це він заявив у коментарі кореспонденту «Слова і Діла».

«Безумовно, все, що можна оптимізувати, ми оптимізуємо. Зараз бюджетна комісія вже почала вислуховувати звіти комунальних підприємств, які наповнюють бюджет. Перше засідання буде в п’ятницю, будемо заслуховувати «Київзеленбуд» і «Київтранспарксервіс», тобто ті організації, які й приносять у бюджет гроші і беруть з бюджету. Не виключено, що оптимізовуватимемо і структуру, і порядок відрахувань від цих комунальних підприємств», – розповів Странніков.

Він також додав, що на фінансування багатьох програм у Києві безпосереднім чином впливають і воєнні дії на сході.

«Треба не забувати один дуже суттєвий фактор, що в країні війна, і Міністерство фінансів зараз коригує свої макроекономічні показники по всій Україні, і, безумовно, це не може не стосуватися міста Києва. Тобто Мінфін буде доводити показники, видатки на які нам знову доведеться скоротити», – резюмував Странніков.

Як повідомлялося, депутат від УДАРу Андрій Странніков стверджує, що нормативна оцінка землі у столиці потребує обов'язкового перегляду.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 4 обіцянки Андрія Страннікова, дві з яких мають статус «виконано», а ще дві перебувають у процесі виконання. Зокрема, 25 травня Странніков спрогнозував, що УДАР створить більшість у новій Київраді.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: