Бригинець прогнозує «час зброї» вже завтра

Читать на русском

Народний депутат Олександр Бригинець вважає, що оголошення про тимчасове перемир'я було необхідно з гуманітарної та політичної точок зору для світової спільноти, яка на сьогоднішній день готова підтримати «час зброї».

Про це нардеп написав на своїй сторінці в «Фейсбуці», пише «Слово і Діло».

«З гуманітарної і особливо політичної точки зору - перемир'я мало бути. Його чекав світ... Але заяви різних МЗСів (в тому числі і Німецького) говорять про те, що вони вже зрозуміли, що настав час зброї. Впевнений, що вже завтра почнеться інша система дій. Ми просили.. Ми лякали... Настає час діяти... Головне, що це розуміємо не лише ми, а й наші трохи заторможені партнери в світі», - написав він.

Крім того, Бригинець погодився з тим, що з військової точки зору перемир'я було «безглузде» і відмітив, що українські бійці також так вважали.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко, керуючись рішенням РНБО, продовжив режим незастосування сили з боку учасників АТО до 22.00 понеділка, 30 червня. 

Раніше заступник глави Адміністрації Президента Валерій Чалий попросив не говорити про «план Б» у разі невдачі реалізувати «мирний план», сказавши лише, що «план Б - це план миру, а не план війни».

В свою чергу радник Президента Юрій Луценко розказав, що у разі непогодження зі сторони бойовиків на Донбасі з мирним планом, Петро Порошенко застосує план «Б» і відповість озброєнням

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: