Путін - це трагедія Росії — Турчинов

Читать на русском

Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов назвав президента Російської Федерації Володимира Путіна «трагедією Росії».

«Ви питаєте мене, хто такий Путін? Путін - це трагедія Росії», - цитує Турчинова прес-служба парламенту, пише «Слово і Діло».

Спікер українського парламенту також вважає, що президент Росії веде свою країну до жахливого кінця. «Не хочу бути пророком, але нинішній власник Кремля впевнено веде Російську Федерацію до сумного, жахливого кінця», - сказав Турчинов.

Говорячи про військову агресію з боку Росії, він висловив думку, що в Кремлі сподівалися на те, що «ось-ось країну накриє безлад, і на тлі розрухи і хаосу російські війська увійдуть до Києва, без всякого опору».

«Усвідомивши, що час для прямого вторгнення упущено і Україна зможе себе захистити, Москва змінила стратегію. Почалася масштабна спроба дестабілізувати ситуацію на південному сході країни», - зазначив Турчинов.

Нагадаємо, раніше Олександр Турчинов заявив, що Російська Федерація регулярно призначала час нападу на Україну, але українська армія була не готова протистояти російській агресії.

Поточний рейтинг Турчинова в системі «Слово і Діло» становить 32% - він виконав 36 з 111 зафіксованих проектом обіцянок, ще 57 його заяв знаходяться в процесі виконання, а 18 мають статус «не виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: