Мобілізованим довелося 1,5 місяці чекати обіцяних кредитних канікул

Читать на русском

Ощадбанк запровадив кредитні канікули для тих позичальників, що проходять службу в армії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу фінансової установи.

«Ощадбанк для цієї категорії своїх позичальників припиняє нарахування процентів за користування кредитом та штрафних санкцій на час проходження позичальником військової служби протягом дії в Україні особливого періоду», - сказано в повідомленні прес-служби.

Голова правління банку Андрій Пишний пояснив, що таким чином установа підтримує українських військових, які нині захищають територіальну цілісність України. Крім того, за його словами, станом на 23 червня, банк продав понад 20 тисяч державних військових облігацій, що принесло Збройним Силам близько 20 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 6 травня виконувач обов'язків заступника голови Адміністрації Президента Андрій Сенченко заявив, що відсотки за кредитами мобілізованих військовослужбовців за час несення ними служби будуть погашені за рахунок уряду.

Система «Слово і Діло» зафіксувала 12 обіцянок Андрія Сенченка, з яких він на цю мить виконав лише 2. Ще 4 обіцянки політика - зокрема, про мирний шлях розв'язання проблеми сепаратизму в Криму, так і залишились невиконаними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: