Мобілізовані військові не платитимуть відсотків за кредити – Сенченко

Читать на русском

В. о. заступника голови Адміністрації Президента Андрій Сенченко повідомив, що військовослужбовці не платитимуть єдиний соцвнесок на час несення ними служби, натомість це робитиме за них уряд.

«Виникає колізія, коли люди мобілізовані на 45 днів, захищають свою країну, але при цьому зобов'язані платити ЄСВ. Тепер вони звільнені від виплати цього вкладу», – повідомив Сенченко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УП».

Також, за словами Сенченка, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пообіцяв, що уряд України погасить відсотки за кредитами мобілізованих військовослужбовців за час несення ними служби.

«Прем'єр запевнив, що уряд знайшов фінансові можливості на погашення відсотків, якщо ці люди мають кредити», – розповів Сенченко.

Як повідомлялося раніше, в. о. Президента України Олександр Турчинов закликав ВР ухвалити закон про збереження зарплати й робочих місць мобілізованим до лав Збройних Сил.

В активі Андрія Сенченка всього 2 виконані обіцянки з 9, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». В процесі виконання зараз знаходяться 3 обіцянки політика, зокрема, він заявив про намір законодавчо закріпити право на приватизацію службових квартир, у яких проживають військовослужбовці Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: