Яценюк заздрить Порошенку, в якого вища посада – екс-нардеп

Читать на русском

Екс-нардеп Борис Беспалий вважає, що першим кроком Президента Петра Порошенка має стати налагодження діалогу з президентом Росії.

Про це депутат Верховної Ради України 3,4 і 5 скликань Борис Безпалий заявив у коментарі журналісту «Слова і Діла».

«Дзвінки по телефону – це не діалог, а епізод. Діалог – це коли постійно спілкуються. Тобто питання постійного спілкування на вищому рівні – це дуже важлива проблема. Цей діалог потрібен усім, не тільки Україні та Росії, але й світу. Те, що Яценюк сказав, що прямий діалог не потрібен, це неправильно. Це просто він заздрить Порошенку, в якого вища посада», – сказав Беспалий.

На його думку, на сьогодні день діалогу між Президентом України Петром Порошенком та президентом РФ Володимиром Путіним немає, тому першим завданням Порошенко Беспалий назвав «вихід на постійний діалог».

Крім того, Безпалий вважає, що поки йде протистояння між Україною і Росією, Порошенко не зможе обговорювати економічні питання з керівництвом РФ, оскільки «йому скажуть, що він намагається лобіювати Roshen».

Нагадаємо, 12 червня Президент України Петро Порошенко провів телефонну бесіду з президентом Росії Володимиром Путіним про свій мирний план щодо врегулювання ситуації на сході України.

Раніше, 2 квітня, Петро Порошенко пообіцяв продати корпорацію Roshen, якщо переможе на президентських виборах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: