Депутата, якого пов'язують з «Еліта-Центром», посадять у бюджетну комісію

Читать на русском

При розподілі депутатів Київради по комісіях депутат від «УДАРу» Вадим Столар, який нібито причетний до «Еліта-Центру», може отримати посаду першого заступника голови комісії бюджетного розвитку.

Фотографію списку розподілу депутатів у себе в Facebook розмістив політолог Артем Стельмашов, передає «Слово і Діло».

Зауважимо, що деякі ЗМІ пов'язують персону Столара зі скандально відомою аферою «Еліта-Центр», однак, за інформацією МВС і прокуратури, у кримінальних справах за «ЕЦ» політик як підозрюваний не фігурував.

Читайте також: Вибори до Київради: бачили очі, що руки брали

Серед решти депутатів у списку також фігурують люди з команди колишнього мера Києва Леоніда Черновецького. Зокрема, екс-заступник Черновецького Алла Шлапак потрапить до комісії з питань охорони здоров'я та соціального захисту. Ще однією одіозною особою, що засвітилася у списку, став Олександр Пабат, який у минулому очолював фракцію "Громадський актив Києва", яка разом із Блоком Черновецького входила в більшість Київради.

Водночас колишній член Партії регіонів, а нині «ударівець» Сергій Левада може стати першим заступником голови комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування. Нагадаємо, Левада є гендиректором ТОВ «Українська інвестиційно-інжинірингова компанія». Також він був радником колишнього голови КМДА Олександра Попова.

Як повідомлялося раніше, позафракційний народний депутат Олесь Доній висловив думку, що через паралельне проведення президентських виборів кияни недостатньо уважно поставилися до кандидатів у депутати Київради, що дозволило потрапити в нього низці сумнівних особистостей. Разом з тим він заявив, що значних порушень у ході місцевих виборів у Києві не було.

У свою чергу, громадський активіст і депутат Київради від партії «Батьківщина» Ігор Луценко повідомив, що боротиметься з представниками «молодої команди Черновецького» та низкою інших депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: