Луценко змагатиметься з депутатами «молодої команди Черновецького»

Читать на русском

Депутат Київради від партії «Батьківщина», громадський активіст Ігор Луценко не бачить можливості ефективної співпраці з представниками «молодої команди Черновецького», Вадимом Столаром та низкою інших депутатів, які також пройшли до Київради.

Про це Ігор Луценко розказав в коментарі кореспонденту «Слова і Діла», відповідаючи на питання, як він бачить співпрацю з цими одіозними персонами в рамках Київради. 

«Вони («молода команда Черновецького» - ред.) є вже депутатами, тому залишається тільки чекати, доки закінчиться їхній термін повноважень. Я не думаю, що ці люди прийшли сюди, щоб загладити свою провину. Тому я не думаю, що у нас з ними співробітництво взагалі може бути. Я думаю, що скоріше ми будемо з ними змагатися», - сказав Луценко.

Луценко також наголосив, що має намір боротися за просування своїх рішень, які, за його прогнозом, не будуть подобатись зазначеним депутатам. 

Також Луценко вважає, що ці депутати потрапили до Київради через фальсифікації, завдяки «подачкам виборцям» та через  концептуальні недоліки виборчої системи. 

Він стверджує, що буде добиватись введення відкритих списків та ще деяких ініціатив, які стосуються «мажоритарки».

На його думку, «попит» на підкуп виборців відчутно поменшає, якщо з'являться прецеденти його засудження.

Нагадаємо, Київський тервиборчком опублікував результати виборів до місцевих рад, згідно з якими до Київської міської ради пройшло 9 партій.

Про те, які одіозні персони потрапили до Київради, можна прочитати в спеціальному матеріалі «Слова і Діла».

Народний депутат Олесь Доній висловив думку, що через паралельне проведення президентських виборів кияни недостатньо уважно поставилися до кандидатів у депутати Київради. Це дозволило потрапити до ради низці сумнівних особистостей. В той же час нардеп підкреслив, що масштабних фальсифікацій у Києві не було

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: