«Батьківщина» не проголосує за Гонтарєву – журналіст

Читать на русском

Фракція ВО «Батьківщина» у Верховній Раді може не підтримати кандидатуру Петра Порошенка Валерії Гонтарєвої на посаду голови Національного банку України.

Про це у своєму Twitter повідомив журналіст Мустафа Найєм, передає «Слово і Діло».

«Здається, в Петра Порошенка починаються проблеми в парламенті. Батьківщина не підтримає призначення Валерії Гонтарєвої на посаду голови НБУ», – написав Найем.

Водночас, за інформацією «Української правди», рішення «Батьківщини» не голосувати за відставку Степана Кубіва і не підтримувати Гонтарєву пов'язано з тим, що в останньої нібито є конфлікт інтересів, позаяк Петро Порошенко залучав її у своєму бізнесі.

Як повідомляло «Слово і Діло», політолог Віктор Небоженко висловив думку, що проблеми в діалозі між Президентом Петром Порошенком, прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком і Валерією Гонтарєвою можуть виникнути вже через кілька місяців спільної роботи в разі призначення останньої на посаду голови НБУ.

Нагадаємо, напередодні Петро Порошенко запропонував Верховній Раді призначити Павла Клімкіна міністром закордонних справ, Віталія Ярему – генеральним прокурором, а Валерію Гонтарєву – головою Національного банку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: