Вінницький клан розростається: Сергій Борзов – заступник голови ДУС

Читать на русском

З призначенням Сергія Борзова заступником керівника Державного управління справами представництво уродженців Вінницької області у вищих ешелонах влади збільшилося.

Як відомо, безпосередній начальник Борзова Сергій Березенко, призначений керівником ДУС указом від 10 червня, також родом із Вінниці. Більше того, діяльність Президента Петра Порошенка, хоч він і народився в іншому регіоні, а навчався в Києві, теж стійко асоціюється з Вінницею (він був обраний від Вінницької області до Верховної Ради, там знаходиться одна з фабрик корпорації Roshen, а ще Порошенко взяв участь у багатьох інших проектах у даному регіоні, в тому числі меценатських).

Зауважимо, що фонд Порошенка, зокрема, спонсорував і команду КВН «Вінницькі перці», засновником і директором якої був нинішній заступник начальника ДУС Борзов. За інформацією окремих сайтів, «Вінницькі перці» навіть нагородили Порошенка у 2012 році своєю жартівливою відзнакою.

Нагадаємо, 17 червня Президент Петро Порошенко своїм указом №535 призначив Сергія Борзова заступником керівника Державного управління справами.

Борзов закінчив істфак Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського. У 2006-2011 рр. був директором команди Клубу веселих і кмітливих «Вінницькі перці», а пізніше – директором команди КВН «Збірна України». Борзов також раніше балотувався до Вінницької облради від «Фронту змін» Арсенія Яценюка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: