Члени КПУ вербують бойовиків і постачають їм зброю – СБУ

Читать на русском

Керівники організації Комуністичної партії України здійснювали вербування бойовиків для протидії силам АТО. 

Як повідомляє прес-служба Служби безпеки України, про це заявили затримані бойовики, які є жителями м. Лутугине Луганської області, пише «Слово і Діло»

Зокрема, 14 червня силами АТО на прикордонному посту біля с. Дяково Антрацитівського району Луганської області захоплено 5 бойовиків, у яких вилучено ПЗРК різних модифікацій, ПТУР «Фагот», два РПГ, ящик тротилу, боєприпаси і топографічні карти. 

За словами бойовиків, представники КПУ забезпечували також поставки зброї в місця бойових дій. 

Крім того, варто зазначити, що 17 червня у фракції Компартії України обласної ради Луганської області заявили про перехід у повному складі на роботу в парламент самопроголошеної Луганської Народної Республіки. 

Однак того самого дня лідер комуністів Петро Симоненко спростував рішення фракції Компартії в Луганській облраді про перехід до роботи у складі ЛНР, зазначивши, що сказане в інтерв'ю депутатом Луганської облради Олександра Андріанова – всього лише його особиста позиція. 

Нагадаємо, що 4 червня Окружний адміністративний суд Києва почав розгляд позову, який передбачає заборону Комуністичної партії України

Раніше, 29 травня, Петро Симоненко висловив сподівання, що європейські партії лівої ідеології не дадуть заборонити діяльність КПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: