Порошенко виводитиме людей з АТО рятівним коридором

Читать на русском

Президент Петро Порошенко дав розпорядження створити для мирного населення, яке має бажання покинути зону АТО, спеціальний «рятівний коридор».

«Для недопущення нових жертв у районі проведення антитерористичної операції Президент України доручив керівникам силових відомств створити всі необхідні умови для мирного населення, яке бажає виїхати», - пише «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Президента.

Порошенко дав доручення Кабінету міністрів організувати мережу мобільних пунктів для забезпечення населення питною водою, харчуванням та медикаментами. Крім цього уряд має надати можливість для перевезення людей. 

Також за дорученням Президента місцеві державні адміністрації за участі органів місцевого самоврядування повинні разом з урядом розмістити населення, яке прибуває з району антитерористичної операції.

Нагадаємо, 4 червня стало відомо, що через пошкодження водогону, що сталося в результаті бойових дій між силами антитерористичної операції та сепаратистами, низка міст на півночі Донеччини досі залишається без центрального водопостачання

Нагадаємо, у своїй передвиборчій програмі Петро Порошенко зобов'язався зробити все, щоб більше жоден українець не загинув від рук терористів в зоні АТО. Крім цього Порошенко пообіцяв зробити обов'язковим страхування військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичних операціях та в обороні України. 

4 червня Порошенко пообіцяв протягом декількох днів надати план мирного врегулювання ситуації в східних областях України. 

В системі «Слово і Діло» зафіксовано 68 обіцянок Петра Порошенка. 13 з них він виконав, 6 - провалив. Детальніше з ними можна ознайомитись на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: