Кличко просить бізнесменів і депутатів допомогти з ремонтом КМДА

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до депутатів Київради і представників бізнесу столиці з проханням долучитися до відновлення будівлі КМДА, яка була пошкоджена під час масових протистоянь на Майдані.

«Я думаю, що столичний бізнес, в тому числі і депутати Київради, серед яких чимало його представників, міг би долучитися до відновлення будівлі КМДА і благодійними та спонсорськими внесками, і участю в суботниках і ремонтних роботах», - цитує Кличка прес-служба «УДАРу», пише «Слово і Діло».

За словами мера, новообрана київська влада повинна негайно приступити до роботи і працювати «інтенсивно і скоординовано», щоб почати необхідні зміни у столиці. При цьому Кличко зазначив, що «приміщення на Хрещатику виглядає як після війни, а грошей у бюджеті немає».

Разом з тим він підкреслив, що неможливість зібрати всі гілки управління столицею в єдиному центрі прийняття та виконання рішень, призведе до неефективної роботи столичної влади.

Нагадаємо, 5 червня лідер партії «УДАР» Віталій Кличко був офіційно оголошений мером Києва. Раніше столичний голова запропонував «євромайданівцям» переселитися з будівлі Київської міської державної адміністрації в інше приміщення. Він також заявив, що на ремонт КМДА потрібно близько 30 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: