Кличко виселить самооборону Майдану з КМДА

Читать на русском

Кандидат в мери Києва, лідер партії «УДАР» запропонував «евромайдановцям» переселитися з будівлі Київської міської державної адміністрації в інше приміщення, проте не назвав конкретного місця.

«Ми бачили один одного в різних ситуаціях: і на мітингах, і на барикадах, і вдень і вночі. Спасибі за те, що ви зробили. Тут багато людей, для яких київська мерія вже стала домом. Але сьогодні ми змінили владу: українці обрали президента, кияни - обрали мера і Київраду. І нам потрібно, щоб і Київ, і країна поверталися до мирного життя і починали проводити реформи», - заявив Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії «УДАР», пише «Слово і Діло».

Політик нагадав, що кияни обрали 120 депутатів Київради, яким необхідно надати приміщення для проведення засідань.

Він підкреслив, що «ніхто нікого не хоче виставляти на вулицю», тож бажаючим нужденним у тимчасовому житлі буде надано інше приміщення.

Нагадаємо, 10 травня голова КМДА Володимир Бондаренко  повідомив, що будівлю Київської міської державної адміністрації відкриють через два тижні, до президентських виборів 25 травня.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 159 обіцянок  Кличко. Скільки з них він вже виконав, можна дізнатися на нашому сайті. Йому не вдалося організувати блокаду Верховної Ради до відставки уряду Миколи Азарова, він не домігся запрошення генерального прокурора Віктора Пшонки до парламенту і не виконав ще 17 своїх обіцянок.

Раніше системою «Слово і Діло» було зафіксовано обіцянку Віталія Кличка розібрати барикади на Хрещатику  в разі своєї перемоги на виборах. Про це політик заявив 26 травня. На думку Кличка, барикади свою функцію вже виконали і тепер не потрібні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: