Порошенко твердо налаштований підписати Асоціацію уже в цьому місяці

Читать на русском

Президент Петро Порошенко наполягає на підписанні економічної частини Угоди про асоціацію з ЄС до 27 червня.

Про це він сказав на зустрічі з главами іноземних делегацій та дипломатами в заповіднику «Софія Київська», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

«Ми маємо це зробити не пізніше 27 червня цього року», - зазначив Порошенко.

Президент також висловив подяку представникам європейських країн та США за підтримку України в боротьбі за європейські цінності.

«Україна як повітря потребує солідарності, і ми дякуємо Вам за ту підтримку, яку світ надав українцям у боротьбі за незалежність. Асоціація з ЄС, глибока та всеосяжна зона вільної торгівлі Україна-ЄС, безвізовий режим з Європейським Союзом – це мій мандат від виборців. Повноцінна економічна інтеграція та політична асоціація з ЄС – це вже не мрії, а порядок денний на найближчі роки», - підкреслив він.

Нагадаємо, сьогодні, 7 червня новообраний Президент Петро Порошенко склав присягу в Верховній Раді.

У своїй програмі на виборах Президента Петро Порошенко пообіцяв якнайшвидше підписати економічну частину Угоди про асоціацію з ЄС. Раніше Порошенко обіцяв, що Україна підпише політичну частину Угоди про асоціацію, і ця обіцянка зафіксовано проектом «Слово і Діло» як виконана.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 68 обіцянок Порошенка, з яких він наразі виконав 13. Зокрема, виконаною була обіцянка про перемогу в першому турі виборів Президента.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: