Видворений із Ради Царьов у Росії вирішує долю української промисловості

Читать на русском

Позбавлений депутатської недоторканності опальний політик Олег Царьов у Москві зустрівся з російським віце-прем'єром Дмитром Рогозіним, щоб обговорити «перспективи розвитку» промисловості Донеччини та Луганщини.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на ИТАР-ТАСС.

На зустрічі Царьов заявив, що «перед Донецькою та Луганською народними республіками стоять завдання, в першу чергу, із запуску економіки». За його словами, новоствореним псевдореспублікам терміново потрібно наповнювати податками бюджет та створювати робочі місця. Щоправда, як він збирається це робити, екс-нардеп не пояснив, однак поспішив звернутися до Рогозіна з проханням про підтримку.

Зі свого боку, російського чиновника, як виявилося, турбує проблема припинення постачання в Росію українських комплектуючих. Це, на його думку, болісно вдарить, у першу чергу, по українських виробниках і, як результат, – по економіці всього південного сходу України.

Зокрема, за його словами, через кризу можуть залишитися без роботи українські суднобудівники, які нібито працюють над відновленням російського морського флоту в Криму.

Нагадаємо, 3 червня Верховна Рада позбавила Олега Царьова депутатської недоторканості, а згодом заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов заявив, що поселить у будинку нардепа-сепаратиста біженців із південного сходу України.

Щоб «напрацювати» на позбавлення депутатського мандата, Царьов зробив чимало. Зокрема, він очолив так званий рух «Південний схід» та об'єднав під його егідою сепаратистів ДНР та ЛНР.

«Слово і Діло» зафіксувало 21 обіцянку політика, 6 із яких він виконав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: