Ляшко протиставив Порошенка Черчиллю

Читать на русском

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко незадоволений тим, що новообраний Президент Петро Порошенко не виключає зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним з нагоди 70-ї річниці висадки союзних військ у Нормандії.

Про це політик написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Порошенко не виключає їхньої зустрічі з Путіним у Франції для святкування з нагоди 70-ї річниці висадки союзних військ у Нормандії. Чи можете ви уявити зустріч Черчилля з Гітлером після того, як німецька авіація знищила бомбардуванням англійські міста?», – каже Ляшко , пише «Слово і Діло».

На його думку, зустріч із Путіним можлива тільки задля звільнення Криму від окупантів і припинення терористичної діяльності російських спецслужб на Донбасі.

Нагадаємо, 27 травня лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив про фальсифікації на виборах до Київради на користь партії «УДАР», а також на користь Петра Порошенка на президентських виборах.

Днями Ляшко заявив, що громадян України, які є посібниками російських бойовиків, а також тих, хто заважає проведенню антитерористичної операції на сході України потрібно знищувати нарівні з самими бойовиками.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 40 обіцянок Олега Ляшка, з яких 3 були виконані, а 9 провалені. Зокрема, Ляшко дав обіцянку, що Луганщина залишиться у складі України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: