Ляшко звинувачує Кличка і Порошенка у фальсифікації київських виборів

Читать на русском

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявляє про фальсифікації на виборах до Київради на користь партії УДАР.

Про це політик написав у своєму «Фейсбуці», передає «Слово і Діло».

«Відбуваються грубі фальсифікації під час підрахунку голосів на виборах до Київради. Фальсифікують на користь кандидатів від УДАРу і «Правої волі України» (Пабат)», - зазначив Ляшко.

Він також назвав Кличка маріонеткою в руках «команди Черновецького» та висловив вимогу щодо термінового перерахунку голосів у Києві.

Також звинувачень у фальсифікаціях не уникнув політичний партнер Кличка, кандидат в президенти Петро Порошенко, який переміг на виборах.

«Петро Порошенко, який сьогодні контролює УДАР і не може не знати про ситуацію у столиці, починає свій президентський шлях «красиво». У кращих традиціях Януковича і Партії регіонів», - написав Ляшко.

В якості прикладу фальсифікацій Ляшко наводить ситуацію в Дніпровській районній територіальній виборчій комісії. Так, за інформацією Ляшка, на одній з дільниць, головою якої був представник УДАРу, замість реальної цифри в 113 чоловік, «Радикальна партія» отримала лише один голос.

Як повідомляло «Слово і Діло», за попередніми результатами голосування станом на ранок 27 травня перемогу на виборах київського міського голови отримує Віталій Кличко з результатом 56,26%.

Нагадаємо, системою «Слово і Діло» зафіксовано 40 обіцянок Олега Ляшка, з яких 3 були виконані, а 9 - провалені. Зокрема, Ляшко заявляв, що не буде висувати свою кандидатуру на президентських виборах, якщо на них балотуватиметься Юлія Тимошенко, але не дотримав свого слова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: