«Правий сектор» розділився у ставленні до Порошенка

Читать на русском

«Правий сектор» розділився в питанні підтримки влади і, зокрема, новообраного Президента Петра Порошенка.

Так, керівник інформаційного центру партії Борислав Береза ​​офіційно заявив про підтримку курсу новообраного Президента і про готовність надати йому всіляку підтримку.

«На сьогоднішній день «Правий сектор» офіційно заявляє, що підтримуватиме всі дії пана Порошенка з об'єднання і збереження України, з наведення порядку на сході, ми підтримуємо його рішення і приймаємо правила гри з розпуску парламенту», – підкреслив Береза ​​в ефірі «Громадського ТБ».

Він також додав, що ПС готовий підтримати Президента і силовим, і політичним «крилом».

Береза ​​обурився ситуацією, коли у країни є легітимний президент, а в кожного політика є «своя армія», згадавши про загони, організовані Ігорем Коломойським та Олегом Ляшко.

«Це ненормально, коли в країні обраний новий легітимний Президент, і в нього немає жодної структури, яка б його підтримувала. Як відомо, є армія в Коломойського, армія в Ляшка. Що це таке? Це в нас держава чи в нас Колумбія?», – обурився Береза.

У свою чергу в «Твіттері» «Правого сектора» з'явилося повідомлення про те, що частина активістів ПС мають протилежне бачення відносин з владою, ніж висловлене Бориславом Березою.

«Складається враження , що нас хочуть перетворити на черговий політичний проект. Але ми цього не допустимо!», – додали у «Твіттері» ПС.

Нагадаємо, ще в лютому члени «Правого сектора» допускали свою «легалізацію» на рівні партії і перетворення на офіційну політичну структуру.

Нагадаємо, лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош брав участь у президентських виборах і набрав 0,7% голосів. Переможець виборів Петро Порошенко у свою чергу набрав 54,7% голосів.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 16 обіцянок лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша, з яких 4 були виконані, а 1 провалена. Серед іншого, Ярош обіцяв зробити все від нього залежне, щоб парламентські вибори відбулися восени 2014 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: