«Правий сектор» доріс до офіційного веб-сайту

Читать на русском

Угруповання «Правий сектор», яке зайняло найбільш радикальну позицію в ході подій на вул. Грушевського, заявило про запуск свого офіційного веб-сайту. 

Про це сказано на сторінці «Правого сектору» в соцмережі «Вконтакте».

«Незабаром відкриття офіційного (і єдиного) сайту «Правого сектору»: http://pravyysektor.info/», - сказано в повідомленні угруповання.

Також в повідомленні зазначається, що у зв’язку з активною роботою спецслужб паралельно з появою офіційного сайту очікується наплив сайтів-клонів.

Як відомо, раніше члени «Правого сектору» заявляли, що допускають «легалізацію» цього угруповання та перетворення його на політичну партію, а також не заперечували можливість участі в виборах.

9 лютого лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош закликав всі протестні рухи і групи мобілізувати свої сили, і додав, що перемир’я в вуличних боях може незабаром закінчитися.

Водночас Ярош заперечував, що січневі бої на вулиці Грушевського були сплановані заздалегідь, заявивши, що причиною для зіткнень стали, в першу чергу, «диктаторські» закони, прийняті парламентом 16 січня.

Нагадаємо, 24 січня 2014 року міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко пообіцяв, що міліція не буде переслідувати мітингувальників з вулиці Грушевського.

26 січня 2014 року народний депутат Петро Порошенко дав обіцянку, що після перемоги мітингувальників він за одну добу відновить бруківку на вулиці Грушевського та відремонтує стадіон «Динамо».

Заступник голови КМДА Анатолій Голубченко 21 січня 2014 року заявив, що збитки, завдані вулиці Грушевського під час сутичок протестувальників з правоохоронцями, будуть компенсувати ті, хто їх завдав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: