Обіцянку про об'єднання посад Кличку не дає виконати «Батьківщина»

Читать на русском

Народний депутат від фракції «УДАР» Павло Розенко вважає ганебним вчинок членів фракції «Батьківщина», які відмовилися голосувати за законопроект, що дозволяє об'єднати посади мера Києва й голови адміністрації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».

«Дуже дивно виглядає позиція фракції «Батьківщина», яка не голосувала за ухвалення цього законопроекту. Колеги, треба вміти програвати гідно. Віталій Кличко виграв у трьох ваших кандидатів. Бігати зараз по залу і ставити палки в колеса – це жалюгідно і дріб'язково», – заявив Розенко.

На його думку, своїм учинком «Батьківщина» показує, що «виступає проти киян», оскільки жителі столиці довірили Віталію Кличку реформувати її.

Нагадаємо, 20 травня лідер «УДАРу» Віталій Кличко заявив про необхідність об'єднання посад голови КМДА та мера столиці, пообіцявши зробити це.

15 квітня Кличко запевнив що буде вносити на повторний розгляд до парламенту законопроект про столицю, який дозволив би об'єднати ці посади. Нагадаємо, що Рада не змогла проголосувати цей законопроект раніше.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 20 обіцянок Розенка, серед яких 2 провалених і 5 виконаних. 13 обіцянок, серед яких  створення антикорупційного бюро розслідувань, залишаються в стадії виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: