Міністр юстиції Петренко повчиться у поляків бороти корупцію

Читать на русском

Міністр юстиції Павло Петренко домовився про співпрацю з Польщею у питанні боротьби з корупцією на особистій зустрічі з міністром юстиції Республіки Польща Мареком Бернацьким.

«Пан Бернацький підтвердив готовність польської сторони надати Україні експертну допомогу, зокрема, в частині створення та функціонування спеціалізованого органу з протидії корупції», - повідомив Петренко  на своїй сторінці в «Фейсбуці», пише «Слово і Діло» .

За його словами, міністри обговорили напрямки співробітництва у сфері боротьби з корупцією на міжвідомчому рівні.

Також Петренко повідомив, що результатом зустрічі стало підписання Програми співробітництва Міністерства юстиції України та Міністерства юстиції Республіки Польща на 2014-2016 рр.

Нагадаємо, 30 квітня 2014 року Павло Петренко заявив, що наступним кроком в антикорупційній політиці держави стане створення спеціалізованого антикорупційного органу  з розслідування злочинів чиновників.

Раніше, 12 березня, Петренко заявив, що робота Державної виконавчої служби та Державної реєстраційної служби буде перевірена спеціальною робочою групою на корупційну складову.

В активі Павла Петренка - 8 виконаних обіцянок  з 45, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». У процесі виконання зараз знаходяться 36 обіцянок  міністра, зокрема, про те, що безвізовий режим з ЄС буде введено до кінця 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: