Петренко перетрясе виконавчу службу в пошуках корупціонерів

Читать на русском

Робота Державної виконавчої служби та Державної реєстраційної служби буде перевірена спеціальною робочою групою на корупційну складову.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції, посилаючись на заяву міністра Павла Петренка.

«Попередня перевірка Державної виконавчої служби та Державної реєстраційної служби на предмет корупційних порушень показала: хабарництво у цих системах має масовий характер. Саме тому була створена робоча група для проведення антикорупційної перевірки. За її результатами ми вживатимемо жорсткі заходи», - зазначив він.

Міністр пообіцяв особисто слідкувати за роботою «ліній довіри», а матеріали за фактами корупційних діянь – передати до Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ.

Петренко також додав, що звернеться за допомогою в проведенні цієї перевірки до Антикорупційного бюро та його керівника Тетяни Чорновіл.

Нагадаємо, 28 лютого Петренко пообіцяв працювати над виявленням корупціонерів в органах юстиції.

Також він пообіцяв провести цивілізовану люстрацію у всіх міністерствах та залучити до роботи Мін'юсту адвокатів і юристів Євромайдану.

Поточний рейтинг відповідальності Павла Петренка в системі «Слово і діло» становить 25% - він виконав 3 з 12 зафіксованих проектом обіцянок, ще 9 його обіцянок перебувають в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: