У збитому терористами вертольоті загинули 14 українських військових

Читать на русском

На околицях Слов'янська терористи збили український вертоліт, внаслідок чого загинули 14 українських військових.

Про це в ході засідання Верховної Ради повідомив спікер Олександр Турчинов, передає «Слово і Діло».

«З російської зброї ПЗРК був збитий гелікоптер, який віз військових для ротації - 14 військових загинули разом з генералом Кульчицьким», - повідомив Турчинов.

Активіст Юрій Касьянов, який перебуває в зоні АТО, в своєму «Фейсбуці» пише, що вертоліт перевозив продукти, воду та бронежилети для українських силовиків, після чого забрав солдатів з місця бою і мав відвезти їх в безпечне місце на відпочинок.

Як писало «Слово і Діло», Верховна Рада сьогодні ухвалила постанову про медичне обслуговування учасників бойових дій на сході України, згідно з якою учасники антитерористичної операції отримали право на лікування у клінічній лікарні «Феофанія».

Сьогодні зранку стало відомо, що озброєні бойовики, прикриваючись родичами українських солдатів, з боєм захопили конвойний батальйон Луганського полку Східного територіального об'єднання Національної гвардії України.

Нагадаємо, лідер президентських перегонів Петро Порошенко вважає, що Україні для захисту своїх інтересів необхідна пряма американська військова допомога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: