Учасники АТО потіснять депутатів з «Феофанії»

Читать на русском

Верховна Рада України ухвалила постанову про медичне обслуговування учасників бойових дій на сході України, згідно з якою учасники антитерористичної операції отримали право на лікування у клінічній лікарні «Феофанія», пише «Слово і Діло».

Право на невідкладне лікування та медичну реабілітацію отримали всі без винятку бійці Збройних Сил, Національної гвардії, МВС, СБУ та Держприкордонслужби. Медична допомога учасникам АТО надаватиметься безкоштовно та незалежно від звання.

Цю постанову на сьогоднішньому засіданні парламенту підтримали 234 народних депутати.

Клінічна лікарня «Феофанія» належить Державному управлінню справами і є одним із найсучасніших медичних закладів України. Наразі медичний заклад обслуговує Президента України, Верховну Раду, керівництво Кабінету міністрів, Адміністрації Президента, РНБО, ГПУ та інших центральних органів влади.

Нагадаємо, 6 травня усіх учасників антитерористичної операції, що проходить у Донецькій та Луганській областях, законодавчо прирівняли до учасників бойових дій. Того ж дня в. о. заступника голови Адміністрації Президента Андрій Сенченко заявив, що військовослужбовці, мобілізовані до лав армії, не платитимуть відсотків за кредитами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: