Бондаренко пообіцяв відкрити КМДА до виборів

Читать на русском

Голова КМДА Володимир Бондаренко повідомив, що будівлю Київської міської державної адміністрації відкриють через два тижні.

«До 25 числа, до приходу нової київської влади і нового мера ми сподіваємося, що цей центр міської влади буде відремонтовано», – розповів Бондаренко «Радіо Свобода», пише «Слово і Діло».

За його словами, зараз у будівлі КМДА немає нікого, крім 40 осіб, які її ремонтують і охороняють. «Перший мій заступник, Богдан Дубас, вже працює там, на 4 верхні поверхи вже перебираються ті служби, які там були раніше», – повідомив Бондаренко.

Він також пояснив, що в будівлі триває непростий ремонт, адже багато втрачено технічних засобів, які там були, багато постраждало кабелів, і потрібно відновити всі комунікації. Водночас голова КМДА розповів, що він зараз працює в «позиченому кабінеті Шевченківської районної державної адміністрації».

Разом з тим, він зазначив, що згорілий Будинок профспілок не обов'язково буде відновлюватися. За його словами, є три варіанти рішень щодо цієї будівлі, і один із них – відновлення. «Але частина, яка згоріла, в надзвичайно складному технічному стані, вона може просто завалитися», – повідомив Бондаренко.

«Є другий варіант: зняти одну частину, яка ближче до Хрещатика, а ту, яка не горіла, залишити. Таке теж можливо. І третій варіант – це відновити міську Думу, яка там була», – розповів голова КМДА.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 59 обіцянок Володимира Бондаренка, з яких він виконав тільки одну. Більшість зобов'язань, які взяв на себе нинішній голова КМДА, зараз у процесі виконання. Які саме, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: