Кличку таки доведеться розбирати барикади на Хрещатику

Читать на русском

За попередніми результатами голосування станом на ранок 27 травня перемогу на виборах київського міського голови отримує Віталій Кличко з результатом 56,26%.

Попередні результати оприлюднені, зокрема, на офіційному сайті Київської міськради.

Водночас голоси інших кандидатів розприділились наступним чином: Леся Оробець набирає 8,45%, Володимир Бондаренко - 8,39%, Олександр Омельченко - 7,45%, Микола Катеринчук - 5,10%, Андрій Іллєнко - 2,42%, Олексій Мочанов - 2,19%.

Інші кандидати в мери набирають на виборах менше 2%.

Нагадаємо, системою «Слово і Діло» зафіксовано обіцянку Віталія Кличка розібрати барикади на Хрещатику в разі своєї перемоги на виборах. Про це політик заявив 26 травня - на думку Кличка, барикади свою функцію вже виконали і тепер не потрібні.

Кличко також пообіцяв киянам знайти фінансування для будівництва Подільского моста на Троєщину до вересня 2014 року, об`єднати посади голови КМДА та мера столиці і запровадити доплати і пільги малозабезпеченим киянам.

Загалом системою «Слово і Діло» зафіксовано 159 обіцянок Віталія Кличка, з яких 33 були виконані, а 19 — провалені. Поточний рейтинг відповідальності Кличка в системі «Слово і Діло» становить 21%.



ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: