Денисова впровадила соціальний інспекторат, але не знайшла на нього гроші

Читать на русском

Міністр соціальної політики Людмила Денисова веде переговори з представниками Світового банку з метою отримання кредиту для модернізації структури соціальних органів, зокрема - для роботи соціального інспекторату.

Про це вона сказала на брифінгу, відповідаючи на запитання кореспондента «Слова і Діла».

«Соціальний інспекторат зараз існує, і ми будемо збільшувати кількість соціальних інспекторів за рахунок кредиту, який нам надасть Світовий банк. Зараз ми проводимо переговори. І я уповноважена провести дані переговори", - відповіла міністр.

За її словами, на потреби соціальної сфери Світовий банк планує виділити 300 млн грн. 200 з них будуть витрачені на підтримку малозабезпечених громадян. 100 млн грн будуть вкладатися в модернізацію процесу отримання соціальної допомоги, а також будуть витрачені на вдосконалення роботи соціальних структур протягом 5 років.

Нагадаємо, Людмила Денисова 8 квітня 2014 пообіцяла, що найближчим часом запрацює нова структура Мінсоцполітики, так званий соціальний інспекторат - орган, що контролює діяльність соцінспекторів.

26 травня Кабмін підписав угоду про надання кредиту на суму близько 1,48 млрд дол. зі Світовим банком.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 51 обіцянку Денисової. Які з них вдалося виконати, а які - ні, можна дізнатися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: